Na vsebino

Praznik srčkov v HSD Metlika

Pod vplivom tujih navad in običajev se je 14. februar tudi pri nas uveljavil kot dan zaljubljencev, dan, ko se opeva ljubezen. Valentinovo je tudi praznik prijateljev. Na Valentinovo si ljudje, ki se imajo radi, na razne načine izkazujejo medsebojno pozornost, podarjajo voščilnice, cvetje, sladkarije, igračke s srčki, in drobna darila.

V HSD Metlika smo se na današnji delavnici pogovarjali o ljubezni. Oh, ljubezen, to močno čustvo, ki nam prinese veliko sreče, radosti, lahko pa tudi bolečine. Obdani s srčki smo si privoščili tortico in kavico. Ker je ljubezen navdih za številne umetnike, pesmi, filme in knjige, smo se igrali posebno igro spomin. Med napisanimi listki smo iskali najbolj znane filmske pare iz popularnih ljubezenskih filmov. Obenem smo obnavljali filmske zgodbe, polne čustev. Za konec smo si izbrali vsak eno misel o ljubezni, ki nas bo spremljala čez dan.

Vir: HSD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj