Na vsebino

Prednovoletne dejavnosti v HSD Metlika

Dan za dnem odštevamo do novega leta, do božiča pa lahko štejemo že ure. V Hiši Sadeži družbe Metlika smo v zadnjih tednih poskrbeli za praznično okrasitev hiše, napekli piškote za sladkanje ob druženjih, pripravili izdelke, ki sodijo v ta čarobni decembrski čas.

Pridružili smo se veselemu decembru v Metliki in bili na prizorišču glavnega dogajanja. V prijazni leseni hiški smo zaposleni in prostovoljci predstavljali svoje izdelke, od okraskov za novoletne smrečice, voščilnic, toplih pletenih šalov, nogavic in trakov za lase, obeskov, razne ročno izdelane stvari za pozitivno vzdušje. V vse ponujeno je bil vložen trud posameznikov, kreativnost in veliko veselja. Obiskovalcem smo ponujali slastne piškote, ki so čudežno izginjali iz posodic, pripravili smo tudi brezplačen srečelov s knjigami, ki se je z velikim odzivom otrok na drsališču hitro zaključil. Za kratek čas smo se ustavili, pokramljali med seboj, si zaželeli dobro za naprej in se imeli lepo.

Zvečer smo se razšli zadovoljni in s toplino v srcih, ki nas bo grela v prihajajočem vikendu. Upamo, da smo tudi kateremu obiskovalcu prižgali drobno iskrico, ki bo ogrela praznike. Želimo vam mirne in čarobne praznike med vam najljubšimi.

Vir: HSD Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj