Na vsebino

Sklop šestih septembrskih delavnic in izobraževanj v PI Bela krajina

Poletje se poslavlja, mi pa se v Podjetniškem inkubatorju Bela krajina vračamo z zajetnim izborom aktualnih delavnic in izobraževanj različnih tematik, kot so npr. psihološki trening za podjetnike, zgodba o uspehu Eterika.si, LinkedIn za podjetnike, vodenje sestankov, jezikovna odličnost in resna igra po LSP metodi.

Vse delavnice bodo potekale v PI Bela krajina - PE Stratus (2. nadstropje, Ul. heroja Stariha 19, Črnomelj). Ocenjene vrednosti delavnic so v razponu od 50 do 80 €, a jih za vse vas organiziramo brezplačno! Za uspešno prijavo je potrebno zgolj pravočasno izpolniti prijavnico preko spletnega obrazca. Število mest je omejeno, prijave pa zbiramo do zapolnitve prostih mest.

Kaj smo pripravili in katere priznane predavatelje in strokovnjake smo tokrat pripeljali v Belo krajino, da bodo med vami širili svoje znanje in delili izkušnje, pa v spodnjih vrsticah.

- Če si želiš izboljšati učinkovitost (performance-management) in psihično stanje (well-being) ter posledično dosegati vrhunske rezultate v zahtevnih in konkurenčnih okoljih, ne odlašaj s prijavo! Na pot do uspeha te bo usmeril eden od vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo, ki je svetoval že več kot 400 vrhunskim športnikom in podjetnikom.
Delavnica »Psihološki trening za podjetnike«.

- Podjetje Eterika.si se ukvarja s proizvodnjo naravne in ročno izdelane kozmetike, ki je postala uspešnica slovenskih družabnih omrežij. O uspešni zgodbi bo spregovorila ustanoviteljica podjetja Anja Vrhovec, diplomirana kozmetologinja in magistra Fakultete za farmacijo.

- LinkedIn postaja vse pomembnejše orodje za uspešno poslovanje. Te zanima, kako kot podjetnik z LinkedInom graditi kredibilnost in ustvarjati nove poslovne priložnosti? Udeleži se delavnice o LinkedInu s samostojno svetovalko in strokovnjakinjo digitalnega marketinga Manco Korelc.

- Kako izpeljati in voditi sestanke, ki so ključni za uspešno vodenje organizacije, da bodo udeleženci optimalno izrabili čas in dosegli cilje, bo razložil trener vodstvenega kadra v podjetjih mag. Peter Babarovič na delavnici »Učinkovito vodenje sestankov«.

- Ustvarjaš krajša in daljša pisna sporočila za različne naslovnike? Komuniciraš znotraj poslovne organizacije in z zunanjimi deležniki? Si želiš, da so sporočila pravilno zapisana? Udeleži se izobraževalnega druženja o jezikovni odličnosti z univ. dipl. pedagoginjo in profesorico slovenščine Ireno Potočar Papež.

- Igranje? Z Lego kockami? Da, a to je resna igra za velike 'otroke', kjer Lego kocke niso igrača. Lego je 20 let nazaj oblikoval Lego® Serious Play® metodo, ki je namenjena reševanju poslovnih izzivov v podjetju skozi sestavljanje 3D modelov iz LEGO kock. LSP metodologijo kot orodje se uporablja za spodbujanje inovativnosti in domišljije, prebujanje kreativnosti in za izboljšanje poslovanja ter reševanja kompleksnih izzivov.

Vir: RIC Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj