Na vsebino

Šola v naravi 2. razred - 1. dan

Po zimskih počitnicah smo se učenci 2. razredov OŠ Semič odpravili v šolo v naravi. V ČŠOD Lipa Črmošnjice bomo bivali od 27.2.2019 do 1.3.2019.

Najprej smo si pod vodstvom učiteljice Irene ogledali vas Črmošnjice. Sledila je namestitev po sobah. Po ureditvi sob smo odšli na igrišče. Spoznali smo tudi ostale učitelje v domu. Po kosilu smo se razdelili v skupine in opravili uvodne naloge. Prva skupina se je preizkusila v igri Lov na lisico in v Igrah brez meja. Ker je igra potekala v okolici doma, je bilo pomembno, da natančno sledimo smerokazom in navodilom, ki smo jih našli skrite za grmovjem. Druga skupina pa se je podala na sprehod po učni poti Divji potok, kjer smo opazovali naravo in v sončku uživali na prostem. Po okusni večerji smo se toplo oblekli, prižgali petrolejke in odšli na krajši pohod. Ob prihodu v dom smo bili že pošteno utrujeni. Veselimo se novih pustolovščin jutrišnjega dne.

Več fotografij najdete na spletni strani šole (klik na vir spodaj).

Vir: OŠ Belokranjskega odreda Semič
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj