Na vsebino

Spirit v Milanu z razstavo Akrapovičevih izpušnih sistemov

Foto: arhiv SPIRIT Slovenija / Rok Vodopivec
Foto: arhiv SPIRIT Slovenija / Rok Vodopivec

V italijanskem Milanu se danes zaključuje letošnji svetovni gospodarski forum World Business Forum. Tudi tokrat je na svojem razstavnem prostoru javna agencija Spirit Slovenija predstavlja slovensko gospodarstvo ter poslovne in investicijske priložnosti. Svoj nastop je letos nadgradila z rešitvijo podjetja Akrapovič.

Svetovni gospodarski forum z najbolj vplivnimi poslovnimi misleci predstavlja najnovejše trende vodenja in tako pripomore k rasti ter razvoju številnih poslovnežev in njihovih organizacij. Po enoletnem premoru zaradi pandemije covid-19 se dogodka v živo udeležuje 1.200 vodstvenih kadrov iz več kot 350 podjetij, ki jim je skupna strast do posla in novih znanj. Svetovno vplivne osebnosti – direktorji, podjetniki, inovatorji, športniki in drugi vplivni posamezniki – udeležencem predstavljajo zadnje globalne trende, znanja in izkušnje s področij vodenja, digitalne transformacije, inovativnosti in marketinga.

SPIRIT Slovenija na dogodku aktivno predstavlja Slovenijo in njeno gospodarstvo že vse od leta 2012. Letos je agencija svoj nastop nadgradila z ambasadorjem slovenskega gospodarstva, podjetjem Akrapovič, in razstavo njihovih izpušnih sistemov, med katerimi je tudi prejemnik nagrade Red Dot 2021 v produktnem oblikovanju. S tem SPIRIT Slovenija predstavlja vrhunske dosežke slovenskega gospodarstva in še dodatno krepi njegovo prepoznavnost med globalnimi voditelji, ki se udeležujejo konference.

Vir: Spirti Slovenija

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj