Na vsebino

Športni dogodek EUMamanet v Metliki

Preteklo nedeljo smo v Metliki zaključili evropski projekt EUMAMANET. 27 udeležencev iz Slovenije in Hrvaške, ki so se udeležili tridnevnega tečaja tega novega športa, je tako pridobilo certifikat z nazivom EUROPEAN MAMANET COACH – BASIC LEVEL.

Na tečaju se nam je pridružila ekipa iz hrvaške Pule, organizacija Health Life Academy. Pridružili sta se nam tudi dekleti iz Celja, iz organizacije AAWS. Za trenerske ekspertize sta bili zadolženi Christina Gschweidl iz Avstrije ter Monica Zibellini iz Italije, tako da lahko zagotovo upravičimo naziv mednarodne športne prireditve. Vse udeleženke so bile nad organizacijo športnih aktivnosti tako navdušene, da smo se odločili, da v Metliki formiramo čisto pravo ekipo ter se rednih treningov lotimo tudi na domačem terenu.

Prvi uradni trening bo potekal v soboto, 16. marca 2024, ob 12.30 uri, v športni dvorani Osnovne šole Metlika. Vabljeni vsi, ki bi se želeli preizkusiti v igri, ki je na las podobna odbojki.

Zahvaljujemo se Osnovni šoli Metlika za uporabo športne dvorane in opreme, Športnemu društvu Debeli četrtek za sodelovanje ter vsem tekmovalkam in sedaj tudi trenerkam iz celotne Bele krajine za udeležbo na športnem vikendu Mamaneta.

Vir: Zavod Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj