Na vsebino

Spremembe v semiškem zbirnem centru

Komunala Črnomelj in Občina Semič imata z upravljanjem in vzdrževanjem Zbirnega centra Semič nemalo težav. Te so zelo specifične narave, pravijo na črnomaljski komunali, kažejo pa se v neurejenosti samega centra in otežkočenega oddajanja odpadkov za občane. Zato so skupaj z občino sprejeli nekaj ukrepov.

Zbirni center so opremili z alarmnim sistemom, tako da se ob vsakem vstopu v center izven časa obratovanja sproži alarm in pride do intervencije službe za varovanje. Prav tako je v času obratovanja zbirnega centra poleg uslužbenca komunale tam prisoten tudi varnostnik. Zaradi tega so morali spremeniti tudi obratovalni čas centra, ki stopi v veljavo s ponedeljkom, 6. novembra. Po novem bo od ponedeljka do petka obratoval od 11. do 17. ure, ob sobotah pa od 9. do 13. ure.

»Občani, ki vestno vozijo odpadke na Zbirni center Semič, so kar se tiče obratovalnega časa malo na slabšem, vendar upamo da bo izboljšana kvaliteta storitev odtehtala to izgubo,« so še sporočili s črnomaljske komunale.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj