Na vsebino

Stres, anksioznost, bipolarna motnja, depresija ...

V soboto smo v Mladinskem centru Metlika uspešno izvedli delavnico v sodelovanju z organizacijo OMRA. Dogodek je potekal med 8:30 in 14:30 uro, kjer so štiri strokovne delavke predavale o ključnih temah, kot so stres, anksioznost, bipolarna motnja razpoloženja, depresija in z njimi povezana stigma.

Delavnice se je udeležilo 34 posameznic in posameznik, med katerimi je bilo opaziti tudi veliko število strokovnih delavk, ki bodo novo pridobljeno znanje lahko koristno uporabile na svojem delovnem mestu. Veseli nas, da smo lahko ponudili platformo za pridobivanje koristnih informacij na področju duševnega zdravja.

V prihodnosti si želimo nadaljevati s tovrstnimi delavnicami, saj so rezultati pokazali, da gre za izjemno pomembno področje. Naš cilj je opolnomočiti lokalno skupnost in širiti ozaveščenost o duševnem zdravju. Hkrati bomo v Mladinskem centru Metlika ponudili gradivo organizacije OMRA, ki bo na voljo vsem obiskovalcem kot dodatna podpora in vir informacij. Hvala vsem, ki ste sodelovali in prispevali k uspehu te pomembne iniciative!

Hvala organizaciji OMRA za odlično delavnico in vsem udeležencem za sodelovanje.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj