Na vsebino

Studio Rakun v novih prostorih

Jani Pavlin je s fotografijo, tako kot mnogi drugi, začel povsem ljubiteljsko. Fotografiral je po službi, med konci tedna, skratka, v prostem času, ko se je kalil in izpopolnjeval v tej umetnostni zvrsti do te mere, da je v aprilu leta 2018 stopil na podjetniško pot z odprtjem S.P-ja.

Le dva meseca zatem se je pridružil belokranjskemu inkubatorju in svoje prostore za fotografsko dejavnost opremil v stari lekarni. V začetni fazi je bilo vloženega veliko dela in truda, da je prišel do rezultatov, ki jih je želel in zadovoljne stranke so ga kaj kmalu prepoznale kot zahtevnega in pedantnega izvajalca, ki s svojim delom, pogledom in natančnostjo dosega več kot zavidljive fotografske izdelke.

Vedno več je bilo strank, naročnikov, fotografiranj in posebnih projektov in kar naenkrat je fotografski studio postal premajhen.

Vse do včeraj, ko je Jani slovesno odprl nove poslovne prostore, ki se nahajajo v prvem nadstropju poslovnega kompleksa Avto Krke v Črnomlju. Poleg velikega števila parkirnih mest tik ob stavbi je največja prednost novega prostora njegova velikost, saj lahko fotograf zaradi večjih razdalj do sten uporablja tudi zoom objektive, kar pomeni, da so končni izdelki na tak način še veliko boljši. V novem studiu si je Jani že pripravil štiri različna ozadja za fotografiranje poleg ozadja, ki ga uporablja ob fotografiranju za dokumente, velikost prostora pa mu zdaj omogoča tudi fotografiranje skupin.

Janijeve izdelke in ponudbo storitev si lahko ogledate na povezavi TUKAJ.

Hobi je tako postal služba. In, ja, Jani uživa v službi!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj