Na vsebino

Trčenje pri Dolah, vlom v Vukovcih

Na cesti Metlika-Novo mesto pri kraju Dole sta ob 8.20 trčili osebni vozili. Poškodovala se je ena oseba, ki so jo oskrbeli reševalci nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Metlika ter jo prepeljali v novomeško bolnišnico. Gasilci PGD Črnomelj so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter nevtralizirali razlite motorne tekočine.

Ob 10.50 so bili na delu tudi gasilci PGD Radenci, ki so v Gorenjih Radencih v črnomaljski občini nudili pomoč pri varovanju pristanka helikopterja Slovenske vojske in prenosu poškodovane osebe, poroča uprava za zaščito in reševanje.

Vlomil, ukradel pa nič

S Policijske uprave Novo mesto pa danes med drugim poročajo o vlomu, ki se je v ponedeljek zgodil v naselju Vukovci na območju črnomaljske občine. Neznanec je skozi vrata vlomil v stanovanjsko hišo, vendar po prvih ugotovitvah ni ničesar ukradel. Nastala je le premoženjska škoda povzročena z vlomom.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj