Na vsebino

Tudi letos zelo uspešni na natečaju Evropa v šoli, OŠ Dragatuš

Vsako šolsko leto sodelujemo na natečaju Evropa v šoli, ki ga koordinira Zveza prijateljev mladine Slovenije in se udeležimo regijske in državne prireditve s podelitvijo najvišjih priznanj in nagrad. Ker pa sta bili tudi letos zaradi epidemije koronavirusa odpovedani obe prireditvi, bomo podelitev priznanj za naše učence izvedli v naši šoli. Letošnja tema, na katero so likovno ustvarjali naši učenci, je bila: ČE KRUHEK PADE TI NA TLA, POBERI IN POLJUBI GA. Na regijski del natečaja smo poslali po 5 likovnih del iz vsake triade, skupno 15 likovnih del.

Na regijski del natečaja so se s svojimi likovnimi deli uvrstili: Tim Špehar iz 1. r. (mentorica: Sanela Majstorović), Nika Babič, Neja Dajčman in Neža Koce iz 2. r. (mentorica: Mojca Pavlinič), Jaša Perc iz 3. r. (mentorica: Marija Vesna Frank), Ana Gerzetič in Vito Matkovič iz 4. r. (mentorica: Ivanka Šuštarič), David Kopač iz 5. r. (mentorica: Sabina Lukežič), Tjaša Davidović in Manca Horvat iz 6. r. (mentorica: Jasmina Strugar), Katja Cerar in Anej Kobe iz 7. r. (mentorica: Jasmina Strugar), Julija Štefanič in Ana Željko iz 8. r. (mentorica: Jasmina Strugar) in Anej Bahor iz 9. r. (mentorica: Jasmina Strugar).

Na državni del natečaja so se s svojimi likovnimi deli uvrstili:

Tjaša Davidović iz 6. r. (mentorica: Jasmina Strugar),

Anej Kobe iz 7. r. (mentorica: Jasmina Strugar) ter

Julija Štefanič iz 8. r. (mentorica: Jasmina Strugar).

Učenec ANEJ KOBE se je s svojim likovnim delom uvrstil na 1. MESTO V DRŽAVI. ČESTITAMO MU ZA VISOK USPEH!

Čestitamo tudi vsem sodelujočim učencem na regijskem in državnem nivoju natečaja!

Vir: OŠ Komandanta Staneta Dragatuš

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj