Na vsebino

Tudi Lorena Pezdirc se je podala v glasbene vode

Lorena Pezdirc je sedemnajstletno dekle iz Semiča. Sama se predstavi takole:

"V prostem času pomagam v družinski gostilni Pezdirc, a se za svoj poklic nisem odločila v gostinskih vodah. Šolam se namreč na frizerski šoli v Ljubljani, letos tretje leto.

Prav posebno mesto v mojem življenju pa zaseda glasba. Najprej sem v glasbi uživala, kot plesalka hip hopa, pred štirimi leti pa sem se odlocila za solo petje, katerega so me poucevali v glasbeni šoli Lipičnik. Ravno moj učitelj, Jani Lipičnik, je napisal pesem mojega prihajajočega videospota z naslovom You will be mine. Snemanje pesmi, videospota in celotna organizacija le-tega mi predstavlja neprecenljivo izkušnjo, ki je močno obogatila mojo glasbeno pot in moje življenje. Konec julija smo na vroč poletni dan posneli videospot v prelepem Piranu pod vodstvom fotografa in snemalca Uroša Raztresena. Tematika pesmi je ljubezenska, in sicer govori o dekletu, kateri so se dejansko uresničile sanje… S svojo prvo pesmijo sem se predstavila na International Fans Festivalu, ki je potekal v Kopru junija. Tam sem tudi dobila navdih za obmorsko lokacijo videospota.

Močno upam, da se Vas bo moja pesem dotaknila, ali pa se boste v njej celo našli. Vsekakor pa se zahvaljujem vsem za podporo in se veselim vseh prihajajočih izzivov, za katere verjamem, da bodo zgolj pozitivno vplivali na moje glasbeno ustavrjanje v prihodnosti."

Lorenin prvenec si lahko ogledate TUKAJ.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj