Na vsebino

Tudi v novem šolskem letu beremo s tačkami

V Knjižnici Črnomelj v tem šolskem letu nadaljujemo s projektom BEREMO S TAČKAMI, ki ga pripravljamo skupaj z društvom Tačke pomagačke – Slovensko društvo za terapijo s pomočjo psov. Tudi letos nas bo obiskoval terapevtski par, gospa Marinka Srebernjak in terapevtski pes Winner, ki prihajata iz Novega mesta.

Vodnik in pes sta strokovno usposobljena, njihovo delo pa odlikuje prijaznost, iskrenost, toplina. Skupaj s psi opravljajo različne vrste terapij in ena izmed njih je tudi branje.

V sredo, 7. oktobra smo imeli prvo srečanje. Bilo je zelo prijetno in zabavno. Brali smo zanimivo zgodbico o želvi, ki ni marala zime. Njene priprave na spanje so nenehno motile razne živali in želva ni in ni našla mirnega prostora za spanje. In kaj se zgodi, če ga želva ne najde? Ji bo sploh kdaj uspelo zatisniti oči?

Vas zanima, če je želva našla primeren prostor za spanje? Če vas, potem lepo vabljeni v knjižnico, na polici poiščite knjigo o želvi in jo preberite.

Čisto na koncu našega druženja pa nas je obiskala prav posebna gostja. Obiskala nas je čisto prava želva.

Vir: Knjižnica Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj