Na vsebino

Z neregistriranim avtom neuspešno bežal pred policisti

Med kontrolo prometa na območju Uršnih sel so policisti včeraj nekaj po 9. uri ustavljali voznika osebnega avtomobila Volkswagen touran. Kršitelj znakov policistov ni upošteval, s pospešeno hitrostjo je nadaljeval z vožnjo, potem pa zapeljal v gozd, kjer je avtomobil ustavil, voznik in potniki pa so poskušali pobegniti. Vse so izsledili in prijeli ter opravili identifikacijske postopke.

Ugotovljeno je bilo, da je avtomobil vozil 23-letnik iz okolice Metlike, v vozilu pa je bil še en potnik ter dve potnici iz okolice Črnomlja. 23-letniku, ki je vozil nezavarovan in neregistriran avtomobil, bodo zaradi številnih kršitev zakonov izdali plačilni nalog.

Nedovoljeni prehodi državne meje

Policisti so na območju Podklanca, Vinice in Drenovca včeraj prijeli deset državljanov Maroka ter po enega državljana Sirije, Sudana in Alžirije, ki so nedovoljeno vstopili v Slovenijo. Postopki s tujci še potekajo.

Vir: PU Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj