Na vsebino

Za zaključek izbrali tudi mis in mistra počitniškega tabora

Zadnji dan julijskega počitniškega tabora v Hiši Sadeži družbe Metlika je bil igriv in glasbeno- plesno obarvan. Pa tudi zelo čustven, saj so se otroci v dveh tednih zelo spoprijateljili in navezali drug na drugega, tako da je bilo slovo polno objemov in obljub.

Po zajtrku smo imeli družabne igre, nogomet, balinanje in priprave na zaključno zabavo. Potrebno je bilo malo vaditi za karaoke in odplesati kakšno točko. Po kosilu je prišel naš prostovoljec Zoki z vso "mašinerijo"(zvočniki, mikrofoni) in naša zabava se je začela v velikem stilu. Zoki je poskrbel za animacije, otroci so peli, plesali po svojih koreografijah, odgovarjali na vprašanja, ki so bila zanje "mala malica". Mimo vozeči avtomobili so trobili, vlak je piskal, pri nas se je živahno dogajalo.

Na koncu smo izvedli tudi tajno glasovanje za mistra in mis počitniškega tabora 2023 in laskava naziva sta dobili številki 7, za katero se je skrivala naša zlatolasa igriva Lili in številka 5, ki jo je nosil simpatični prikupni in vedno za akcijo pripravljen Timon. Bili smo veseli, razigrani, glasni in kar težko smo se razšli. Mahali smo si z obljubami, da ostanemo prijatelji.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj