Na vsebino

Zaključek Drugačnih pravljic

Včeraj smo imeli v Dobličah pravo malo zabavo. Vreme nam je malo ponagajalo, zato smo namesto na Igrišču znanja in druženja, morali prireditev izpeljati v bližnjem gasilnem domu. V okviru projekta Drugačne pravljice, ki ga izvaja Knjižnica Črnomelj skupaj z OŠ Milke Šobar Nataše in Varstveno delovnim centrom iz Črnomlja, smo namreč naša mesečna srečanja v šolskem letu 2019/2020 pripeljali do konca. Na zaključku so se nam pridružili varovanci VDC - ja Črnomelj in učenci OŠ Milke Šobar Nataše. Spodbudnim besedam vodij projekta in nagovoru direktorice Knjižnice Črnomelj Anje Panjan Trgovčić, je sledila podelitev priznanj in pohval vsem udeležencem projekta. Za še večje veselje je poskrbel Matevž Banovec, ki nam je priredil pravi glasbeni »šov«, člani Športnega društva Dobliče pa so nam postregli s sladoledom in presenetili z manjšimi darilci. Z veseljem bomo tudi v prihodnjem šolskem letu obiskovali varovance in učence, ki jih sedaj že prav dobro poznamo. Za pomoč pri organizaciji se lepo zahvaljujemo PGD Dobliče, ki so nam omogočili uporabo njihovih prostorov.

Nosilec operacije »Igrišče znanja in druženja Dobliče« je RIC Bela krajina, partnerji v projektu pa so: Občina Črnomelj, Knjižnica Črnomelj, Krajevna skupnost Dobliče, Športno društvo Dobliče in PGD Dobliče. Operacija je sofinancirana s sredstvi Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja (EKSRP).

Vir: Knjižnica Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj