Na vsebino

Zjutraj in sprva še dopoldne bo pretežno jasno, nato bo nastajala kopasta oblačnost s temperaturami od 25 do 29 °C

Zvečer se bo ozračje umirilo, postopno se bo razjasnilo. Proti jutru bo po nekaterih nižinah nastala megla. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17, ob morju okoli 19 °C.

Jutri zjutraj in sprva še dopoldne bo pretežno jasno, nato bo nastajala kopasta oblačnost. Predvsem v hribovitem svetu bo popoldne kakšna ploha ali nevihta. Najvišje dnevne temperature bodo od 25 do 29, na Primorskem do okoli 30 °C.

Napoved za sosednje pokrajine

Zvečer in ponoči se bo povsod zjasnilo. Do jutra bo ponekod po nižinah nastala megla.

Jutri bo povečini sončno, več spremenljive oblačnosti bo v Alpah, kjer bodo popoldne krajevne plohe ali nevihte.

Obeti

V sredo bo po deloma jasnem jutru čez dan nekaj spremenljive oblačnosti, predvsem v severozahodnih krajih ter na Notranjskem bodo popoldne posamezne plohe ali kakšna nevihta.

V četrtek bo zjutraj delno jasno in po nekaterih kotlinah megleno. Dopoldne se bo od zahoda pooblačilo, na zahodu pa bo začelo deževati. Dež bo do večera zajel vso Slovenijo. Ob morju bodo tudi posamezne nevihte. Zapihal bo severovzhodnik, hladneje bo.

V noči na petek se bo dež umikal proti vzhodu in v petek dopoldne ponehal tudi na severovzhodu. Čez dan bo pretežno oblačno in večinoma suho ter razmeroma sveže, nekaj sonca bo predvsem na Primorskem.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj