Na vsebino

24. maraton projekta 42 maratonov v 42 dneh

Včeraj popoldne je tekač Bogomir Dolenc odtekel že 24. maraton (od načrtovanih 42-ih). Gre za projekt v katerem zbira sredstva za otroke in mladostnike, ki so premagali raka. 10. maraton je tekel v Metliki in zaenkrat je na metliškem teku zbral največ sredstev doslej (660€), včerajšnja dobrodelna gesta v Črnomlju pa ni bila tako dobro organizirana kot v sosednji občini, zato je bil tudi izkupiček, ki bo doniran Ustanovi Mali vitez, občutno nižja (110€).

Bogomirju se zahvaljujemo za včerajšnji tek v Črnomlju in za celoten projekt 42-ih maratonov, s katerim vsakič posebej pokaže moč skupnosti pri doseganju plemenitih ciljev.

V kolikor se včerajšnjega teka niste mogli udeležiti oziroma bi želeli pomagati na kak drug način, vam ponujamo rešitev: S poslanim SMS sporočilom na številko 1919 in geslom VITEZ ali VITEZ5 donirate ustanovi Mali vitez 1€ ali 5€ ter s tem pomagate malim vitezom.

Postanite podpornik projekta tudi vi!

Vir: 42 maratonov

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj