Na vsebino

10. maraton projekta 42 maratonov v 42 dneh

Tekač Bogomir Dolenc je včeraj zvečer v starem mestnem jedru Metlike zaključil deseti maraton projekta 42 maratonov v 42 dneh. Pri štiri ure in pol dolgem teku po razgibanem in napornem terenu mestnih ulic so se mu pridružili Metličani vseh starosti in mu tako pomagali javnosti prenesti sporočilo o pomembnosti vsakodnevnega gibanja za zdravje in dobro počutje.

Številni prostovoljci, obiskovalci, tekači in okoliški stanovalci so na maratonu v Metliki ustvarili odlično vzdušje, kar je nedvomno prispevalo k temu, da je Bogomir Dolenc s svojo ekipo v Metliki zbral do sedaj najvišji znesek donaciji za Ustanovo Mali vitez. Dolenčevo zbiranje sredstev za otroke in mladostnike, ki so premagali raka so v Metliki podprli Občina Metlika, Tekaško društvo Bela krajina, Športna zveza Metlika, Rdeči križ Metlika, Prostovoljno gasilsko društvo Metlika, Mestna godba Metlika in Zavod za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika, ki so tako pokazali moč skupnosti pri doseganju plemenitih ciljev.

Vir: Zavod za turizem, kulturo, šport in mladino Metlika

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj