Na vsebino

8. mednarodne športne igre veteranov v Ozlju

V nedeljo smo se na povabilo Udruge dragovoljaca in veterana domovinskog rata Republike Hrvatske (UDBRH) iz Ozlja veterani OZVVS Bela krajina udeležili že 8. mednarodnega srečanja veteranov na športnih igrah, v okviru katerega smo se veterani, skupaj z županjo Ozlja, takoj po zboru vseh sodelujočih ekip, s prižigom sveč pri spomeniku spomnili padlih kolegov, veteranov iz Hrvaške.

Srečanju so sledile športne igre za veterane. Udeležila se je je tudi ekipa OZVVS Bela krajina. Ob 9. uri smo se vse ekipe zbrale na igrišču pri domu veteranov v Ozlju. Po prijaznem in gostoljubnem sprejemu s skupnim zajtrkom smo člani ekip tekmovali v malem nogometu, kegljanju, vleki vrvi, igranju kart Bela in Ozaljski alki. Ob 14. uri se je zaključil tekmovalni del športnih iger, kateremu je sledila pogostitev.

Za tem je sledila razglasitev rezultatov. Ekipa OZVVS Bela krajina je osvojila 1. mesto in zlati medalji v malem nogometu in igranju kart Bela ter tretji mesti v kegljanju in Ozaljski alki ter 4. mesto v vlečenju vrvi, kar je predstavljalo skupno 2. mesto med udeleženimi ekipami. UDBRH smo se zahvalili za odlično organizacijo športnih iger veteranov iz Hrvaške in Slovenije, pogostitev in prijetno druženje.

Vir: OZVVS Bela krajina
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj