Na vsebino

Akcija Šolar na smuči 2018

OŠ Milke Šobar – Nataše se je prijavila in pridružila slovenski akciji Šolar na smuči. Gre za slovenski projekt smučarskega ozaveščanja šolskih otrok, ki učencem osnovnih šol omogoča, da preživijo brezplačen, voden smučarski dan na snegu. V akciji vsako leto sodeluje več kot 2000 učencev. V okviru projekta se je včeraj pet učencev šole v spremstvu učiteljev odpravilo na Krvavec.

Tam nas je pričakal smučarski učitelj Rok, ki nam je razdelil smučarske karte, nas opremil z majicami in kmalu smo že sedeli v kabinski žičnici, ki nas je popeljala na smučišče. Dan je bil sončen, vzdušje prekrasno. Nekateri učenci so se šele seznanjali s prvimi smučarskimi zavoji, drugi pa so že veseli vijugali po strminah. Ogledali smo si tudi mednarodno FIS tekmo v slalomu. Na koncu je sledilo skupinsko fotografiranje. Vsak udeleženec je prejel tudi diplomo in sladko darilce.

Dan je prehitro minil in polni lepih vtisov in smučarskega znanja smo se odpravili domov. Upamo, da se bomo tudi prihodnje leto udeležili projekta.

Vir: OŠ Milke Šobar - Nataše

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj