Na vsebino

Bela krajina ostaja na vrhu, golijada kadetov in starejših dečkov

Starejši dečki Bele krajine so doma nadigrali vrstnike iz Kamnika.
Starejši dečki Bele krajine so doma nadigrali vrstnike iz Kamnika.

Nogometaši Bele krajine so v 9. krogu Regionalne ljubljanske lige gostovali v Ivančni Gorici in se domov vrnili s točko. Tekma se je končala brez zadetkov, Črnomaljci pa so ohranili vodilno mesto na lestvici. Pred drugouvrščeno ekipo Ljubljana Palis imajo dve točki prednosti, pred tretjeuvrščenim Rudarjem pa tri.

Z osvojeno točko so se iz gostovanja pri Rudarju iz Trbovelj vrnili tudi mladinci (U19) Bele krajine. Tekma se je končala z izidom 1:1 (0:0), Črnomaljcem pa je točko z zadetkom na začetku drugega polčasa zagotovil Nejc Bahor.

Znova sta na domačem terenu blesteli selekciji starejših dečkov (U15) in kadetov (U17), ki sta gostili Anton Kamnik in dosegli prepričljivo dvojno zmago. Starejši dečki so vrstnike iz Kamnika nadigrali s kar 9:0, kadeti pa s 5:3.

Starejši cicibani (U10) so odigrali napeto tekmo na domačem igrišču proti ekipi NK Dlan Logatec. Kljub trdemu boju so doživeli minimalen poraz, a so prikazali izjemno borbenost in ekipni duh.

Vir: NK Bela krajina

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj