Na vsebino

Mitja Ilenič na toboganu vzponov in padcev

Foto: @nycfc
Foto: @nycfc

V severnoameriški ligi MLS se je zaključil redni del sezone, brez nastopa v končnici je za las ostal New York City FC, za katerega je letos igral tudi Mitja Ilenič. 18-letnik iz Tribuč se je iz Domžal čez veliko lužo odpravil v začetku leta. V svoji prvi sezoni je v sinje modrem dresu Citizensov v ligi MLS, kamor se je letos preselil tudi sloviti Lionel Messi, zbral 22 nastopov.

Vtise iz krstne sezone je mladi bočni branilec strnil tudi v zapisu na svojem Instagram profilu.

Hvaležen za svojo prvo sezono v velikem jabolku! S svojim klubom New York City sem bil na toboganu vzponov in padcev. Stopiti na igrišče na drugi strani planeta z 18 leti je bil vznemirljiv izziv, a ob neverjetni podpori osebja, soigralcev in vseh, ki delajo v klubu, sem se počutil nekoliko bližje domu. Velika zahvala navijačem, vaša podpora je bila naravnost neverjetna. Hvaležen sem za potovanje, ki je za mano, in navdušen nad tem, kaj vse me še čaka v naslednji sezoni,” je ob koncu svoje prve sezone v severnoameriški ligi poudaril Ilenič.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj