Na vsebino

Belokranjci na 21. Ljubljanskem maratonu

Tekaško društvo Bela krajina
Tekaško društvo Bela krajina

Današnja sončna nedelja je bila kot naročena za organizatorje in udeležence 21. Ljubljanskega maratona. Mlajši tekači so svoje discipline po ulicah Ljubljane opravili že včeraj, danes pa so potekale preizkušnje na 10, 21 in 42 kilometrov, seveda s številčno udeležbo belokranjskih tekačev. Do 21. ure ste nam poslali kar nekaj fotografij s teka, vsi tisti, ki nam jih boste poslali do jutri, vas bomo še dodali v galerijo.

Poročilo TKD Bela krajina pa je takšno:

"Včeraj, 30. 10. 2016, so se tekači in navijači iz vseh treh belokranjskih občin odpravili na 21. Volkswagen Ljubljanski maraton. Gregor Laj, Lucija Nemanič, Nika Lazukin, Tim Vipavec in Silva Brodarič so nastopili na 10 km teku. Večina se jih je podala na 21 km razdaljo: Andrej Pezdirc, Matjaž Pinatrič, Matjaž Vipavec, Sandi Lazukin, Andrej Plut, Anton Kambič, Maja Slak Hrnjak in Mihaela Gregorčič, Mihaela Težak in Žiga Gregorčič. Maratonsko razdaljo 42 km so pretekli Ciril Totter, Željko Goleš, Tina Leščanec, Janez Mavretič in Mirko Kambič. Vsem tekačem iskrene čestitke za izjemne osebne dosežke, navijačem spremljevalcem pa iskrena hvala za vzpodbude in športno navijanje ob progi."

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj