Na vsebino

Belokranjski gospodarstveniki boljši od slovenske vlade ...

... vsaj kar se današnje košarkarske tekme tiče. V organizaciji Košarkarskega kluba Kolpa Črnomelj je danes zvečer v Črnomlju potekal košarkarski turnir. Najprej so se med seboj pomerili veterani Slovenije (60+) in črnomaljski Old Boysi, zatem pa še košarkarska ekipa slovenske vlade in belokranjskih gospodarstvenikov. Za vlado sta zaigrala tudi košarkarski legendi Dušan Hauptman in Peter Vilfan, ki pa se je poškodoval že na začetku tekme.

Med gledalci so bili trije ministri - Počivalšek, Gašperšič in Žmavc, pa tudi podpora prvega ministra dr. Mira Cerarja, ki je sicer na tekmo malce zamudil, ni pomagala vladni ekipi. Belokranjci so bili boljši z rezultatom 49 : 43.

V prvem premoru so zbrane gledalce zabavala dekleta iz plesne skupine S-Crew, v drugem pa lanskoletni zmagovalec oddaje Slovenija ima talent Jernej Kozan, ki se je na parket športne dvorane pripeljal skoraj naravnost iz Los Angelesa.

Premier Cerar je na koncu podelil odlikovanja veteranski ekipi Slovenije, ki je na zadnjem evropskem prvenstvu v košarki osvojila odlično 3. mesto. Ivo Vrščaj, predsednik KK Kolpa se je predsedniku vlade zahvalil za obisk s skromnim darilom, dolgoletnemu prijatelju in podporniku kluba Mirjanju Kulovcu pa so ob tej priložnosti podarili klubsko majico, ki je obenem tudi darilo za jutrišnji okrogli jubilej.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj