Na vsebino

Boris Pupič prekolesaril že 5.100 km

Boris Pupič že tri dni ni objavil nič s svoje epske poti po ZDA. Za tiste, ki mogoče še ne veste; 2. junija se je z zahodne obale Združenih držav s kolesom odpravil proti vzhodu. Razdalja, ki naj bi jo prekolesaril brez vsakršne podpore in pomoči znaša kar 6.800 kilometrov. In Borisu je v tem času (devetnajsti dan je danes) uspelo prekolesariti kar 5.100 kilometrov, kar pomeni, da mu do cilja preostane "le" še 1.700 kilometrov ali nekaj več kot 1.000 milj.

Boris, kaj naj rečemo tisti, ki navijamo zate ... Že zdaj si premagal samega sebe in nihče več ne dvomi, da ti zadnji del poti ne bi uspel. Držimo pesti, vztrajaj in čuvaj se!

Glede na to, da Boris dnevno v povprečju naredi več kot 250 km predvidevamo, da bo do cilja potreboval še teden dni. Borisa in njegov napredek lahko spremljate TUKAJ, vse kolesarje pa na povezavi TUKAJ (trenutno je v cilju samo eden).

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj