Na vsebino

Člani Bele krajine iz Jevnice brez točk, podmladek uspešnejši

Mladinci Bele krajine so se veselili zmage na domačem terenu.
Mladinci Bele krajine so se veselili zmage na domačem terenu.

Nogometaši Bele krajine v 19. krogu Regionalne Ljubljanske lige na gostovanju v Jevnici niso upravičili vloge favorita. Predzadnje uvrščeno moštvo na lestvici je bilo boljše s 3:1 (2:0). Domačini so že ob polčasu vodili z dvema zadetkoma prednosti. Za Črnomaljce je v 53. minuti izid znižal kapetan Denis Dedić, a so gostitelji v 66. minuti zadeli še enkrat in postavili končni izid tekme. Bela krajina je kljub porazu obdržala peto mesto na lestvici RLL, priložnost za popravni izpit pa bo že to soboto, ko v Črnomelj prihaja zadnjeuvrščena ekipa OŠ Olimpija Ljubljana.

Uspešnejši od članov so bili minuli konec tedna mladinci (U19) Bele krajine, ki so v težki tekmi proti ekipi Dragomer Dolomiti pokazali pravo srčnost in vztrajnost ter na domači zelenici zasluženo zmagali s 3:2.

Z novimi točkami se lahko pohvalijo tudi starejši dečki in kadeti Bele krajine, ki so se z gostovanja v Kamniku vrnili s polnim izkupičkom. Prvi so Kamničane ugnali z 1:4, drugi pa z 1:3.

Minimalna, a toliko slajša zmaga je ostala doma po zaslugi starejših cicibanov (U11), ki so se uspešno soočili s težkim izzivom proti ekipi NK Brinje Grosuplje. V napeti tekmi so domači fantje pokazali borbenost in srčnost do zadnjega sodnikovega žvižga. Kljub zahtevnemu nasprotniku so na koncu slavili minimalno zmago.

Selekcija starejših cicibanov (U10) je gostila ekipo NK Trebnje, ki se je izkazala za nekoliko premočno in je na koncu zasluženo slavila.

Selekcija mlajših cicibanov (U9) Bele krajine je gostila prvenstveni turnir, ki pa se ga je udeležila le nepopolna ekipa Ribnice. Fantje so zato dan izkoristili za trening tekme, na katerih so se jim pridružili tudi najmlajši cicibani selekcije U8.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj