Na vsebino

Črnomaljci po napetem obračunu brez pomembnih točk

Foto: Davorin Arnuga
Foto: Davorin Arnuga

Rokometaši Črnomlja so v 23. krogu 1. B državne lige gostovali v Gorišnici pri RD Moškanjci in se po tekmi polni preobratov domov vrnili brez točk. Gostitelji so bili boljši s 33:32 (14:15). Obračun spodnjega dela prvenstvene lestvice je bil pomemben za obe ekipi, ki se potegujeta za obstanek v ligi, več zbranosti pa so v izdihljajih tekme pokazali domačini in se na koncu zasluženo veselili pomembnih točk.

Pri gostih se je z osmimi zadetki izkazal Sebastjan Vidmar, sedem jih je prispeval Filip Hrnjak, po pet pa Anže Pirh in Erik Medic.

Rokometaši Črnomlja bodo novo priložnost za zagotovitev obstanka v 1. B ligi iskali to soboto ob 20. uri, ko bodo na zadnji domači tekmi sezone gostili drugouvrščeno ekipo Radovljice.

Pester konec tedna za mlade rokometaše

Minuli konec tedna so bile aktivne tudi mlajše selekcije Rokometnega kluba Črnomelj. Slednji je v soboto že tretje leto zapored organiziral Prvomajski turnir v mini rokometu, s katerim spodbujajo športni duh in razvoj pozitivnih vrednot pri najmlajših. Turnirja se je udeležilo 11 ekip iz Črnomlja, Metlike, Krškega, Novega mesta, Tržiča, Ljubljane in Karlovca.

Pri generaciji 2014 je slavila ekipa iz Karlovca pred Metličani in Tržičani. Karlovčani so slavili tudi pri generaciji 2015, kjer so bili boljši od vrstnikov iz Črnomlja in ljubljanskega Slovana.

V črnomaljski dvorani je v nedeljo potekal tudi turnir mlajših dečkov, na katerem so domači fantje gostili vrstnike iz Celja, Mokerca in Slovenj Gradca.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj