Na vsebino

Člani Kolpe ohranjajo vodstvo na lestvici, v akciji tudi U11 in U13

Članska ekipa Kolpe je v 13. krogu MNZ lige gostovala pri NK Jezero Medvode. Naša ekipa je odigrala dokaj težko tekmo, na kateri smo doživeli veliko nasprotnikovih “neresničnih” ter lepo zaigranih prekrškov, zaradi katerih je tudi sodnik prevečkrat posredoval z žvižgom piščalke ter nam dodelil kar nekaj nepotrebnih kartonov. Kljub temu smo ostali zbrani do konca in bili nepremagljiv nasprotnik za domačo ekipo. Tekmo smo zmagali z rezultatom 1:3 in ponosno ostajamo na vrhu lestvice MNZ lige. Za Kolpo sta bila uspešna Aleš Kirin (dvakrat) in Matej Pezdirc.

Pohvala in zahvala tudi našim veteranskim kolegom Boštjanu Princu, Mateju Pezdircu ter zelo navijaško razpoloženemu Jožiju Pezdircu, kateri so nam, tako kot že večkrat, priskočili na pomoč pri uspešno odigrani tekmi.

Selekcija U13 gostila ekipo OŠ Olimpija

Selekcija U13 je v soboto v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo OŠ Olimpija iz Ljubljane. Po zelo izenačenem prvem polčasu, so naši fantje zelo pogumno vstopili v drugi del tekme. V drugem polčasu smo videli kar nekaj odličnih potez obeh ekip, a žal je naša ekipa pet minut pred koncem tekme prejela gol in morala priznati poraz z 0:1.

Selekcija U11 proti leto starejšim deklicam

Selekcija U11 je v soboto gostovala pri ŽNK Šentjernej. Tokrat se naši fantje niso pomerili proti svojim vrstnikom, ampak proti leto starejšim deklicam. Deklice iz domače ekipe so igrale precej grobo igro, ki je bila s strani sodnika “spregledana” in dovoljena, zato se je tudi nekaj naših fantov vrnilo domov okrvavljenih. Kljub temu pa lahko rečemo, da je naša ekipa prikazala zelo lepo igro, z mnogo dobrimi podajami in potezami ter predvsem fair playem. Tekma se je končala z neodločenim izidom 1:1.

Vir: NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
33
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj