Na vsebino

Člani Kolpe odigrali prvo pripravljalno tekmo

Včeraj so člani NK Kolpa v Novem mestu na stadionu z umetno travo pod vodstvom trenerja Branka Vrščaja odigrali svojo prvo tekmo tekom pripravljalnega obdobja za jesenski del sezone v 3. SNL Center.
Očitno bolje pripravljeni drugoligaški Krki so člani Kolpe v prvem polčasu zelo solidno parirali, v tem delu jim je uspelo ustvariti tudi dve tri izraziti priložnosti, v drugem delu pa je po rotaciji igralcev v enem in drugem moštvu prišla do izraza večja vzdržljivost in uigranost domačinov.
Rezultat tekme je bil 4 : 0 (1 : 0).
Za Kolpo so v tekmi proti Krki v Novem mestu igrali: Križman Roman, Kolenac Dejan, Vrščaj Tadej, Pezdirc Jože, Žugelj Mitja, Spudić Darjan, Žagar Vid, Spudić Kristjan, Brčina Davor, Jankulov in Sašek Matic. V drugem polčasu so priložnost dobili še Janez Urigelj, Kirin Aleš, Škrbec Jasmin, Žugelj Klemen in Poljak Matej.

V nadaljevanju priprav imajo člani dogovorjeni še dve pripravljalni tekmi, in sicer se bodo naslednjo soboto, 29. julija ob 18. uri, v Kočevju pomerili proti istoimenski ekipi, teden pozneje v soboto 05. avgusta, pa gredo v Karlovac na noge NK Ilovac.

Za generalko pred prvim krogom, ki se začne s tekmo z Zagorjem doma v nedeljo, 20. avgusta, pa za soboto, 12. avgusta, ko bodo igrali doma v Športnem parku v Podzemlju, še iščejo primernega tekmeca.

Vir: ŠD NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj