Na vsebino

Člani Kolpe s točko iz Šentjerneja, mlajše selekcije pa takole

Člani Kolpe so gostovali v Šentjerneju.
Člani Kolpe so gostovali v Šentjerneju.

Člani Kolpe so se v 5. krogu MNZ lige odpravili na zahtevno gostovanje v Šentjernej in se domov vrnili s točko. Končni izid je bil 3:3 (1:2). Gosti se na začetku niso najbolje odzvali na pritiske domače ekipe ter na bučno navijanje številnih domačih navijačev. Šentjernejčani so povedli z dvema goloma prednosti, za ekipo iz Podzemlja je ob koncu prvega dela z bele točke znižal Aleš Kirin. Z nekaj menjavami na začetku drugega polčasa, so rumeni v drugi polčas vstopili bolj pogumno in po zadetku Elvisa Šarića uspeli rezultat izenačiti (2:2). Imeli so tudi nekaj priložnosti za zmago, a za poln izkupiček ni bilo dovolj. Končni izid je v zadnji minuti rednega dela znova po strelu z enajstmetrovke postavil Kirin.

Selekcija U15 je v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Ilirija ExtraLux. Domači so vedeli, da bo gostujoča ekipa neugoden nasprotnik, pa vendar so želeli vstopiti v igro optimistični in željni zmage. Žal pa se na igrišču to ni zgodilo. Gosti so zelo hitro povedli in tudi vodili z dvema goloma razlike. Prvi polčas se je tako končal z visoko prednostjo Ilirije 1:4. V drugem polčasu so bili mladi nogometaši Kolpe nekoliko bolj zbrani, a so vseeno naredili preveč napak, da bi bili lahko nevarnejši nasprotnik. Igra ni bila povezana, napad ni stekel in ekipa je doživela prvi poraz v tej sezoni. Ilirija je zmagala z 2:6, strelca za domače pa sta bila David Vrbanec in Erik Sodec.

Selekcija U10 je v Športnem parku Podzemelj gostila ekipo NK Brinje Grosuplje. Takoj je bilo jasno, da se bo tekma odvijala po domačih željah, saj so domači fantje že v nekaj minutah prišli do prepričljivega vodstva. Skozi celotno srečanje niso popuščali in nasprotnikovo mrežo zatresli kar 15-krat. Zadovoljni komaj čakajo nove treninge in prihajajočo tekmo, ki bo odigrana ta konec tedna na domačem igrišču proti Črnučam.

Selekcija U9 se je udeležila turnirja v Novem mestu. Fantje so pokazali veliko požrtvovalnost in lep napredek v igri, za stopničko višje pa bo potrebnega še veliko dela.

Vir: ŠD NK Kolpa

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj