Na vsebino

Člani NŠ Bela krajina z zmago v Trbovljah (video posnetek)

Danes so se na nogometno gostovanje najprej odpravili mlajši dečki (U13) NŠ Bela krajina pod vodstvom trenerja Hidanoviča. Gostovali so na stadionu Šiška v Ljubljani, kjer jih je pričakala ekipa Bravo Publikum. Mladi belokranjski nogometaši so kljub borbeni igri morali priznati premoč domače ekipe, ki je zmagala z rezultatom 2 : 0.

Selekcija cicibanov (U11) je doma gostila ekipo NK Dol. Domači nogometaši so velik del tekme vodili z rezultatom 2 : 1, proti koncu tekme pa je gostujoča ekipa, po dveh napakah domačinov, prešla v vodstvo s 3 : 2, kar je bil tudi končni rezultat tekme, torej, zmaga gostujočih nogometašev.

Članska ekipa NŠ Bela krajina je danes gostovala pri NK Rudar Trbovlje, ki je bil še lani del tekmovanje v 3. ligi. Očitno je bila to dovolj dobra motivacija za naše nogometaše, saj je premagala Rudarje z rezultatom 2 : 1. Strelca za Belo kranjino sta bila Uroš Hrka in Blaž Gangl. NŠ Bela krajina s to zmago trenutno zaseda 2. mesto na lestvici. Za prvouvrščeno ekipo Kočevja zaostaja za 3 točke. Čestitke fantom in trenerju Špeliču!

Zasavska televizija je nogometno tekmo tudi posnela, ogledate si jo lahko TUKAJ (zadetek Uroša Hrke si lahko ogledate v 24. minuti posnetka, gol Blaža Gangla v 29., zadetek gostov pa pri 1 uri in 37 min).

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj