Na vsebino

Rezultati selekcij NK Kolpa

SELEKCIJA U9 (PODZEMELJ)

Odigrali so drugi zaporedni prvenstveni turnir v skupini s Kočevjem, Dolenjskimi Toplicami in ŠD Tian Novo mesto.
Tokrat so v igri dodali še nekaj več kot v Kočevju in pokazali, da gre njihov razvoj v pravo smer.

SELEKCIJA U11 (RADOMLJE)

Selekcija U11 je odigrala tekmo v Radomljah, kjer se je pomerila z domačim Kalcerjem. Prikazali so srčno igro in pokazali, da bodo iz tekme v tekmo še boljši.

SELEKCIJA U15 (PODZEMELJ) - KOLPA : KISOVEC (2:2)

Starejši dečki so doma odigrali tekmo proti Svobodi Kisovec in remizirali z 2:2. Gostje so dvakrat vodili, vendar so jih naši z požrtvovalno igro obakrat tudi ujeli. Strelca za naše sta bila Štukelj Jakob in Urbančič Adrian, ki sta v drugem polčasu vstopila v igro in dodala velik delež k priborjeni točki v zadnji minuti tekme.

SELEKCIJA U19 (MORAVČE) - TERMIT : KOLPA (1:4)

Mladinska selekcija je gostovala v Moravčah in domačine premagal z izidom 1:4. Za naše je kar tri zadetke dosegel Žunič Aleš, enega pa je prispeval Frankovič Žiga. Mladinci tako s tekmo manj ostajajo v vrhu lestvice in so še vedno brez poraza.

ČLANI (KOMENDA V POKALU, MORAVČE V PRVENSTVU)

V tem tednu so člani odigrali dve tekmi. V sredo so v sklopu MNZ pokala izpadli proti Komendi z rezultatom 2:0. V prvenstvu pa jih je na domačem igrišču premagala ekipa Termit Moravče, z izidom 1:2. Edini zadetek za naše, ki jih še naprej tepe velika neučinkovitost v napadu, je dosegel Hudelja Jure.
Še naprej ostajajo pri eni sami zmagi v sezoni, ki so jo dosegli v prvem krogu, ko so premagali ekipo Jevnice.

Po izpadu članske ekipe iz 3. v 4. ligo in vseh težavah v pripravljalnem obdobju okrog mlajših selekcij, stanje v samem klubu ni rožnato, nekateri se trudijo bolj, nekateri manj. Predvsem članska ekipa pa bo morala na igrišču pokazati veliko več želje, truda in srčnosti. Ne glede na to, kar se dogaja okrog njih, so oni tisti, ki igrajo na igrišču, oni predstavljajo NK KOLPO in takrat je potrebno dati vse od sebe. Oni so tisti, ki so vzgled mlajšim selekcijam. Želimo si, da se odnos do kluba na igrišču, kar precej izboljša.

Hkrati pa držimo pesti, da bodo druge uradne osebe v klubu, poskrbele za to, da se stanje izven igrišča vrne na nivo, ki je potreben za normalno delovanje nekega športnega kluba. Za vse težave obstaja rešitev. Ne pozabimo, klub moramo podpirati še naprej, tako v dobrem kot v manj dobrem obdobju.

Spored tekem za prihodnji konec tedna (29. in 30.9.):

U9 - (29.9.) TURNIR V ŠMARJEŠKIH TOPLICAH

U11 - (30.9. ob 11:00) KOLPA - Interblock (PODZEMELJ)

U13 - (29.9. ob 11:00) Radomlje - KOLPA (RADOMLJE)

U15 - (29.9. ob 16:00) Dren Vrhnika - KOLPA (VRHNIKA)

U19 - (30.9. ob 14:00) KOLPA - Kočevje (PODZEMELJ)

ČLANI - (29.9. ob 16:00) KOLPA - Kresnice (PODZEMELJ)

Vir: ŠD NK Kolpa

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
21
33
43
55
62
72
84
93
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj