Na vsebino

Člani remizirali, mladinci visoko zmagali

Mladinska ekipa NK Bela krajina je nadigrala Zagorje. Foto: NK Bela krajina
Mladinska ekipa NK Bela krajina je nadigrala Zagorje. Foto: NK Bela krajina

Članska ekipa NK Bela krajina se je v 14. krogu Regionalne ljubljanske lige z gostovanja pri NK Svoboda Kisovec vrnila le s točko (1:1). Domači so povedli v 30. minuti po strelu Goriška, Črnomaljci pa izenačili 10 minut pozneje, ko je bil z bele točke natančen Denis Dedić. Bela krajina po 14. krogih zaseda drugo mesto lestvice in za vodilnim Kočevjem zaostaja za štiri točke.

Praznični ponedeljek je bil uspešen za mladince (U19) NK Bela krajina. Na domači zelenici v Črnomlju so odigrali odlično tekmo proti NK Zagorje in zabeležili visoko zmago 4:1.

Manj uspešna je bila selekcija mlajših dečkov NK Bela krajina, ki je v soboto gostovala pri NK Črnuče in s prejetim zadetkom v zadnjih sekundah tekme zabeležila minimalen poraz (0:1).

Na praznični konec tedna sta bili aktivni tudi najmlajši selekciji Bele krajine U8 in U9, ki sta odigrali prvenstvena turnirja v Dobu pri Domžalah.

Vir: NK Bela krajina

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj