Na vsebino

KMS Malerič zaključil turnir v Karlovcu

Danes zvečer je na malonogometnem turnirju "Karlovac 2017-2018" potekala četrtfinalna tekma med seniorskima ekipama Caffe bar Play MNK Kustošija in KMS Malerič iz Vinice.

CB Play MNK Kustošija je po prvem delu igre vodil že s 3:0 in zdelo se je, da bodo hrvaški seniorji prišli do zmage brez večjih težav. Že po petih minutah igre v drugem delu tekme pa so fantje iz ekipe KMS Malerič rezultat znižali na 3:2. Zagrebški nogometaši so samo minuto pozneje povišali vodstvo na 4:2, že v naslednjem viniškem napadu pa so se naši nogometaši približali na 4:3. Sedem minut pred koncem tekme je Matej Pezdirc nesrečno in nespretno zadel lastno mrežo za rezultat 5:3. Ta zadetek je bil prelomen v tekmi, saj so KMS-ovci s tem, ko so vratarja zamenjali še z enim igralcem v napadu, napadli na vse ali nič, zagrebški nogometaši pa so to le še izkoristili in na koncu zmago potrdili z rezultatom 7:3 in se s tem uvrtili v nadaljnje tekmovanje.

Čestitke ekipi KMS Malerič za dobro in požrtvovalno borbo.

Vir: Radio Mrežnica

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj