Na vsebino

LK Paradoks na interni tekmi

V soboto so vadeči pri Lokostrelskem klubu Paradoks odstreljali vsakoletno interno tekmo, hkrati je bila to tudi izborna tekma za začetnike, ki se želijo udeležiti šolske regijske tekme.

Po tekmi so skupaj s trenerko Lili Grahek pripravili krajši program za starše in ostale goste. Podelili so tekmovalne World archery značke, ki se lahko na podlagi rezultatov dosegajo le na uradno prijavljenih tekmah pri WA.

Prejeli so jih: Stella V. Grahek, Urška Čavič, Domen Štukelj in Primož V. Grahek.

Začetniške WA značke, vadeči (začetniki in mlajše kategorije) jih osvojijo z opravljenimi izpiti pod mentorstvom trenerja: Žan Pintarič, Samo Kavčič, Lara Simonič, Matic Wolf, Nana Vukčevič in Nastja Jakofčič.

Letošnje osvojene pokale ( Dvoranski, Tarčni in AH pokal), ki so jih letos v svojih kategorijah prejele: Stella V. Grahek, Urška Čavič in Žana Pintarič.

Centralno evropski pokal, ki ga je že tretje leto zapored osvojila Stella V. Grahek.

Prehodni klubski pokal, ki ga je za leto 2016 osvojila Urška Čavič, predvsem s 4.mestom na svetovnem AH prvenstvu v Dublinu.

Priznanja za osvojene državne rekorde: Fita 2x70m Ivana Laharnar in Žana Pintarič 900 krogov ter kar 6x AH 12+12.

Medalje za odstreljano interno tekmo, ki je imela prilagojen pravilnik, da so bili vsi tekmovalci konkurenčni: 3.mesto Sebastjan Kobe, 2. mesto Matic Wolf in 1. mesto Urška Čavič.

Za starše pa so pripravili skeč Kako postati dober lokostrelec, prikaz borilne tehnike, prikaz kondicijske vadbe, kviz za starše z nagrado in za konec še pesem v kateri je solo pela Lara Simonič. Prireditvi je sledil klepet ob pijači in prigrizku.

Vir: LK Paradoks

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj