Na vsebino

Matic Videtič področni prvak pri skoku v višino

V četrtek, 25. maja 2023 je na stadionu Portoval v Novem mestu potekalo področno posamično šolsko športno tekmovanje v atletiki. Iz OŠ Vinica se je tekmovanja udeležilo šest učencev. Najboljši rezultat je dosegel učenec 7. razreda Matic Videtič, ki je pri skoku v višino s preskočenimi 151 centimetri osvojil 1. mesto pri mlajših dečkih in s tem postal področni prvak. Prav tako je s preskočeno višino popravil svoj osebni in šolski rekord. Ta rezultat mu omogoča tudi dober nastop na državnem tekmovanju, ki bo 7. junija 2023 v Slovenski Bistrici.

V isti panogi je pri mlajših deklicah Eva Mohorič iz 6. razreda s preskočenimi 120 cm osvojila 12. mesto . V teku na 300 metrov pri starejših deklicah je Lana Malenšek iz 8. razreda osvojila 9. mesto s časom 46.50 sekunde in popravila svoj osebni in šolski rekord. V isti panogi je pri starejših dečkih učenec 9. razreda Tim Stegne osvojil 17. mesto s časom 43.20 sekunde in izboljšal svoj osebni in šolski rekord. Anže Mihelič in Žan Simčič iz 9. razreda sta pri starejših dečkih v metu vorteksa z metom 50.91 metra in 45.76 metra osvojila 17. in 18. mesto.

Priponke

Vir: OŠ Vinica

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj