Na vsebino

VIDEO: Potapljanje v morskih globinah ob otoku Mljetu

V času med 7. in 15. oktobrom se je skupina belokranjskih potapljačev odpravila na potapljanje na Mljet. To navado ohranjajo že nekaj let.

Martin Schweiger, Martin Ilenič in Janez Nagode so v svojo družbo tudi tokrat povabili Cirila Mlinarja Cica, ki se rad potaplja tako v Beli krajini kot tudi z Belokranjci. Ker pa je Cic, kar se tiče potopov, podvodne fotografije in snemanja tudi najbolj izkušen član te ekipe, je verjetno tudi to eden od vzrokov, da gre vsako leto z njimi.

Potapljači si vsako leto izberejo termin, ko se turistična sezona na morju počasi zaključuje in tako imajo nad in pod vodo več miru in boljše poglede na življenje pod gladino.

Potapljali so se dopoldne in popoldne, nekajkrat tudi ponoči. Kako izgledajo posnetki, ki jih je Martin Schweiger sestavil iz tedenske odprave na Mljet, si lahko ogledate na povezavi spodaj, Schweiger pa ob tem dodaja:

"V štiriminutni filmček sem strnil vtise in odlomke video posnetkov s potapljanja na sončnem Mljetu. V prelepem podmorskem ambientu Nacinalnega parka Mljet, smo se potapljali že omenjeni potapljači, za prevoze s čolnom in polnjenje jeklenk pa so skrbeli v Diving centru Aqutica - Mljet, pod vodstvom Maria in s pomočjo Željka, Nejca in Edija."

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
14
21
33
43
55
61
71
82
91
16
19
20
26
27
28
30
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj