Na vsebino

Z Dnevom športa na Pungartu ustvarjajo lepši jutri

Dan športa na Pungartu je enodnevni športni dogodek, ki se godi na športnem igrišču Pungart v Metliki. Je največji športni dogodek v Beli krajini, saj zaobjema izvedbo kar treh turnirjev – nogometa, kot osrednjega dela, košarke in odbojke. Letos bo potekal že tretje leto.

Letošnji Dan športa na Pungartu se bo odvijal v soboto, 10. julija, od 8. ure naprej. Poleg treh turnirjev bodo organizatorji, Športno društvo Pungart, poskrbeli tudi za jutranje raztezanje ob jogi z Zdenko Kavčič, pester otroški program, bogato tombolo ter, kot so obljubili, še mnogo več.

Predviden program sobotnega dogajanja:

  • 8:00 začetek (na voljo zajtrk)
  • 8:30 joga z Zdenko Kavčič
  • Od 11:00 tombola z bogatimi nagradami
  • Od 12:00 na voljo ponudba hrane
  • 18:00 koncert Klinci in podelitev priznanj za odbojko in košarko
  • 22:00 ogled finalne tekme nogometnega turnirja in podelitev priznanj

Tekom celodnevnega dogajanja bodo na prizorišču napihljiva igrala za najmlajše, prav tako pa bo na voljo ustvarjalni otroški kotiček in chill kotiček za predstavnice nežnejšega spola. Vmesni odmori med tekmami bodo namenjeni spretnostnim igram in podelitvi dresov znanih slovenskih športnikov najboljšim. Celodnevno dogajanje na Pungartu se bo odvijalo v plesnih ritmih DJ Amburatorja.

»Cilj Dneva športa na Pungartu je s športom ustvariti lepši jutri. Tako se glasi tudi naš slogan. Prizadevamo si, da bi turnir na Pungartu postal športni dogodek na visokem nivoju, z vsakoletno širšo paleto ponudbe športov, ne samo na lokalni ravni, pač pa da bi zaslovel tudi širše. Letos smo se cilju lepo približali,« je dejal Mitja Žugelj, letošnji vodja projekta.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj