Na vsebino

RK Črnomelj : RD Škofljica Pekarna Pečjak - 30 : 29

Včeraj so člani RK Črnomelj odigrali tekmo 9. kroga 1.B državne rokometne lige. V goste je prišla močna ekipa RD Škofljica Pekarna Pečjak, ki je pred tem kolom zasedala visoko 4. mesto na prvenstveni lestvici.
Naši igralci so začeli z agresivno in učinkovito igro od prve minute srečanja in pokazali, da jih zanima samo zmaga, tako, da smo na sredini 1. polčasa vodili za 4 zadetke prednosti. Nato pa sta na sceno stopila sodnika in v 20 sekundah izključila 3 naše igralce tako, da so se gosti uspeli vrniti in rezultat izenačiti. Vendar pa so naši fantje z borbenostjo uspeli polčas zaključiti z dvema goloma razlike v našo korist 12:10.
V drugem polčasu so domači vodili skozi celo tekmo, vendar največ za 3 zadetke prednosti. Gostje so ponovno izenačili na rezultat v 54. minuti, ko je bil rezultat 24:24. Domači igralci so nato ponovno povedli za 2 zadetka prednosti.
Gosjei so ponovno izenačili na rezultat 29:29 in to 12 sekund pred koncem tekme.
Po minuti odmora na zahtevo domače ekipe in ko je bilo do konca tekme še 9 sekund, pa so domačini izvedli napad preko hitrega Anžeta Weissa ki je le 3 sekunde pred koncem postavil končni rezultat 30:29.
Pri domačih sta bila najboljša strelca Marko Štrucelj z 9 zadetki in Gregor Stariha s 7 zadetki.
V končnici tekme pa je nekaj odločilnih strelov ubranil tudi domači vratar Tadej Aupič.

Danes so tekmo odigrali mladinci in sicer proti ekipi RK Metlika in se razšli z neodločenim izidom 40:40.
Svojo tekmo pa so odigrali tudi kadeti ki so gostovali pri RK Trimo Trebnje in visoko izgubili z rezultatom 42:19.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
65
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj