Na vsebino

RK Črnomelj : RK Radeče papir Nova - 34 : 29

V soboto smo odigrali zadnjo domačo tekmo v jesenskem delu 1.B lige in zabeležili četrto zaporedno zmago.
Tokrat smo bili boljši od RK Radeče papir Nova in sicer z rezultatom 34:29 (18:15).
Gostje so se nam uspešno upirali le do 11. minute prvega polčasa, ko so zadnjič uspeli rezultat izenačiti na 6:6. Povedli pa niso niti enkrat.
Prednost smo počasi povečevali in imeli tekmo ves čas pod kontrolo. V prvem polčasu smo vodili za največ 4 zadetke, na odmor pa odšli s prednostjo treh zadetkov.
V drugem polčasu se je igra iz prvega polčasa samo še stopnjevala in tako smo v 47. minuti povedli že za 8 zadetkov. V tem obdobju je odlično branil Jure Bagarič, ki je v soboto tudi praznoval svoj 18. rojstni dan, ostali igralci pa so dopolnjevali prevlado črnomaljske ekipe na terenu, nekateri v napadu, drugi v obrambi. Po visokem vodstvu so se igralci sprostili in gostje so uspeli zmanjšati razliko, ki je na koncu znašala 5 zadetkov
Še strelci za Črnomelj: Marko Štrucelj 9, Dino Štrucelj in Žiga Lozar 7, Gregor Stariha 6, Žan Pezdirc 3 in Črtomir Ogulin 2.
Pri gostih pa je bil najboljši igralec Ernestl Blaž z 11 zadetki.
Mlajše selekcije pa tokrat niso bile uspešne saj so kadeti izgubili proti RK Ribnica, mladinci pa proti RK Grosuplje.
Naslednji konec tedna igramo še zadnjo tekmo v jesenskem delu in sicer gostujemo pri RK Slovan iz Ljubljane.
Prvenstvo pa se bo nadaljevalo 4. februarja 2017, ko se odpravljamo na gostovanje k ekipi RD Šmartno, do takrat pa upamo, da se bodo zacelile vse poškodbe in da bomo spomladanski del odigrali v popolni postavi in bili konkurenčni tudi vodilnim ekipam.

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj