Na vsebino

Spet uspešen nastop črnomaljskih borcev

Športni klub "HUS" iz hrvaškega Osijeka že leta neguje tradicijo tajskega boksa. Včeraj so tako organizirali že dobro znani "Muay Thai Open" turnir, na katerem so bili prijavljeni tudi borci črnomaljskega kluba Gladiator Gym.

Tokratnega turnirja so se v spremstvu trenerja Petrita Izairija in njegovega pomočnika Martina Kobetiča udeležili trije; Mersad Dervišević, Sebastijan Zupanc in Žan Ilc.

Prvi je v ring stopil Sebastijan, ki si je z zmago nad nasprotnikom, ki mu je v preteklosti že delal preglavice, priboril finalno borbo.

Tudi Mersad, ki je v ring stopil kot naslednji borec črnomalsjkega kluba, je svojo borbo zaključil z zmago že v prvi tudni in to s tehničnim "knock outom".

Sebastijan je imel v finalni borbi težko borbo, vendar je zmagal z rezultatom 2:1 in osvojil 1. mesto v kategoriji do 63 kg.

Žan se je praktično boril proti celi dvorani, saj je bil njegov nasprotnik iz domačega kluba. Kljub močnemu navijanju za Žanovega nasprotnika je bila borba končana v 1. rundi s TKO v Žanovo korist.

Čestitke celotni ekipi!

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj