Na vsebino

Športna zveza Črnomelj ob jubileju z novim članom

Predstavniki klubov pod okriljem Športne zveze Črnomelj so se sestali na redni letni skupščini. Po sprejemu letnega in finančnega poročila ter poročila nadzornega odbora, so potrdili tudi manjše spremembe statuta zveze in pristopili k volitvam organov.

Za predsednika zveze je bil ponovno izvoljen Janez Perušič. Poleg tajnika zveze Milana Kordiča, predsedstvo Športne zveze Črnomelj sestavljajo še Boris Fabjan, Brane Adlešič, Simona Satošek, Jernej Svetič in Tomaž Adlešič.

Člani nadzornega odbora so Dubravko Čengija, Branka Weiss in Ivo Vrščaj, disciplinsko komisijo pa sestavljajo Boštjan Štukelj, Sabina Stopar in Marko Grbić.

Športna zveza Črnomelj je dobila tudi novega člana. V svoje vrste so namreč sprejeli Teniški klub Loka, ki je tako postal 27. član zveze.

Na koncu letne skupščine so z manjšo slovesnostjo in prijetnim druženjem obeležili tudi 30 let delovanja Športne zveze Črnomelj.

Vir: Športna zveza Črnomelj

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj