Na vsebino

Tekme in rezultati NŠ Bela krajina

Včeraj so se na igrišče na Vražjem kamnu najprej odpravili mlajši dečki (U13), ki so gostili ekipo Roltek z Doba. Gostujočo elipo so premagali z rezultatom 3:0.

Starejši dečki so se pod vodstvom Tomaža Čurka odpravili na gostovanje k ekipi NK Olimpija in si z borbeno igro prisvojli točko. Rezultat je bil 1:1.

Članska ekipa se je včeraj pomerila v vodilno ekipo na lestvici - NK Kočevje. Kljub borbenosti tekma ni postregla z goli. Rezultat je bil 0:0 in s tem samo točka za Belo krajino. Bela krajina za Kočevjem zako še vedno zaostaja za 3 točke.

Danes so se cicibani Bele krajine (U11) odpravili na gostovanje v Jevnico in dobro odigrali tekmo, saj so zmagali z 1:0.

Tudi mladinci so bili danes v gosteh. Na Viču so igrali proti ekipi NK Svoboda Ljubljana in po odlični igri in lepih priložnostih dosegli visoko zmago. 1:5 je bil rezultat v korist NŠ Bela krajina. Strelci za Belo krajino so bili: 1x Bubnjić, 1x Poljanec in 3x Hrka. Čestitke fantom in trenerju, saj je ekipa NŠ Bela krajina 2016 trenutno na prvem mestu lestvice.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj