Na vsebino

Telovadke GYM Novo mesto med najboljšimi v Sloveniji

V soboto, 7. novembra, je v gimnastični dvorani GIB Šiška potekalo prvenstveno tekmovanje v ženski športni gimnastiki za pokal Šiške. Novomeške telovadke so tekmovale tako v stopenjskem sistemu od 1. do 6. stopnje kot tudi v kategoriji deklic in mladink. Pokazale so zelo dobro pripravljenost.

Telovadke 1. stopnje so bile ekipno 2 (v ekipi je bila tudi Vita prijanovič). Med posameznicami je zmagala Vita Prijanovič iz Črnomlja, drugo mesto je zasedla Gaja Lalić, Neja Rifelj je bila 3.. Telovadke 2. stopnje so bile ekipno 4. Tudi na 3. stopnji so se veselili stopničk – deklice so zasedle 3. mesto. Med posameznicami je bila najboljša na 4. mestu Živa Kregulj. Telovadke 4. stopnje 13+ so bile s 1. mestom Pie Primc in 3. mestom Mojce Horvat Trunkelj ter 4. mestom Petre Purkat in 5. mestom Loti Špes zelo zadovoljne, ekipna zmaga pa je občutke podvojila. Klara Udovč je na 5. stopnji dosegla 4. mesto, Pija Kapš na 6. stopnji 6. mesto.

Rezultati Novomeščank so pred prihajajočim državnim prvenstvom zelo obetavni, kar je še dodatna motivacija za zahtevne treninge gimnastičnih prvin.

Priponke

Vir: FB Gym Novo mesto

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
74
87
98
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj