Na vsebino

Ultimate frizbi

Vse športne navdušence vabimo k udeležbi prvega turnirja v Ultimate frizbiju v Beli krajini, ki bo potekal v športni dvorani SŠ Črnomelj.
Ultimate je brezkontaktni šport, ki se igra s pomočjo frizbija. Ekipa osvoji točko, ko ujame podajo v nasprotnikovi končni coni. Igralec z diskom se ne sme premikati, lahko le "pivotira". Posebnost športa je, da se igra brez sodnikov, zato si igralci morebitne prekrške sodijo sami. Med igro je tudi močno prisoten "Spirit of the Game" (fair play), ki kljub tekmovalnosti igralce spodbuja k športnemu vedenju.
Na turnir ste vabljeni čisto vsi; stari, mladi, celo tisti, ki se s tem športom še niste imeli priložnosti spoznati. Vse kar morate storiti je, da zberete vsaj 5 prijateljev (pa tudi kakšno prijateljico) in se na turnir prijavite pri prof. športne vzgoje na SŠ Črnomelj, Branislavu Adlešiču, ali pri Tomažu Kasuniču vključno do četrtka, 17. marca 2016.
Če komu, ki bi se želel preizkusiti v tem športu, ne bo uspelo zbrati ekipe, se bo lahko na dan turnirja priključil k kateri od ekip.

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj