Na vsebino

Uspešen konec tedna na domačem parketu

Ekipe RK Črnomelj so ta konec tedna odigrale tri uspešne tekme na domačem parketu.

Najprej so člani v petek gostili ekipo RK Krško, ki zaseda 3. mesto na lestvici 1.b DRL. Pogled na lestvico je pokazal, da so gostje za ohranitev možnosti za napredovanje v 1.a ligo nujno potrebovali zmago, ki so jo tudi pričakovali. Ob nekoliko slabšem začetku naših članov, je tudi kazalo, da jo bodo dobili, a so se naši fantje ob dobrih obrambah razpoloženega vratarja, Tadeja Aupiča zbrali in na polčas odšli z golom prednosti (13:12).

Sledil je močan začetek 2. polčasa na strani gostov, ki smo jih pri rezultatu 17:17 ujeli. Nato pa je sledila tekma gol za gol, ki se je končala z rezultatom 27:27 in pomembno točko domačinov. Gledalci v dvorani so lahko spremljali lepo in izenačeno tekmo polno dobrih napadov in močnih obramb.

Včeraj pa so uspešen konec tedna v matični dvorani zaokrožili še starejši dečki A, ki so na nadaljevalnem turnirju svoje skupine najprej premagali vrstnike iz Brežic, nato pa še vodilno ekipo RD Riko Ribnica. Klemen Starešinič je bil zopet strelsko razpoložen in zaseda 2. mesto na lestvic strelcev skupine. Zaostaja samo za še enim našim igralcem, Luko Domitrovičem.

Bravo fantje!

Vir: RK Črnomelj

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

  
43
55
64
74
87
97
19
26
  
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj