Na vsebino

3 nasveti za promocijska darila

November je mesec, ko nam teče voda v grlo, mi pa še vedno brez daril za poslovne partnerje. Ena največjih napak je vsekakor, da smo prepozni z naročilom. Ali zmanjka zalog, ali pa so vrste za tisk predolge. Tako pač je okrog praznikov. Zato bi svetovala, da se poslovnih daril lotite že v začetku oktobra. V kolikor pa tega še niste storili, je danes vsekakor skrajni čas.

Drugo, kar se mi zdi skoraj nujno je, da si razdelate strategijo. Ko izbirate med vsemi možnostmi, imejte v mislih svojo ciljno publiko. Tudi nakup promocijskih daril je treba načrtovati. Tako bi podjetje, ki se ukvarja s prodajo cvetlic, raje podarilo eko svinčnik, ki se razgradi v zemlji. Podjetje, ki se ukvarja s prodajo aranžmajev za potovanja, pa mogoče kakšen etui za potni list. Promocijski material naj se navezuje, če je le možno, na to, kar prodajamo. Bodite izvirni in razmišljajte izven okvirjev. Tukaj ne varčujte.

Torej pri izbiri promocijskega materiala, ki jih boste podarili okrog zimskih praznikov, pazite:

  • Da z naročilom niste prepozni (upoštevajte še kakšen dan, dva za oblikovanje)
  • Da je izbira materiala relevantna za vašo ciljno publiko
  • Da z izbranim materialom izstopate v množici drugih ponudnikov

Namen promocijskega materiala je, da naša blagovna znamka izstopa. Zato premišljeno in s planom do takšnih promocijskih daril, ki bodo sprejemljiva za našo publiko in zato bolj učinkovita za nas.

Vir: http://www.typo.si

Od kulturologinje do grafične oblikovalke, z ljubeznijo do dobrih zgodb, Sanja je oblikovalka celostnih grafičnih podob, tiskovin, etiket in embalaže. Po naravi je zelo organizirana in natačna, kar že rahlo spominja na obsesivno-kompulzivno motnjo. Tako je celo življenje kot veverica nabirala razne odpadne škatlice in kozarčke ter jih ponovno uporabila. Embalaža ji predstavlja umetnost prodajne platforme in kreiranje interaktivnih vsebin ji požene veveričino kri direkt v žilo. Verjame v etični kodeks sanjskega podjetništva in vztraja pri samorealizaciji v poklicu. “Quirky” oblikovalka išče navdih v kulturah, drugačnosti in nekonformnosti, najbolj pa uživa v kolaboraciji z drugimi podjetniki, kot je ona sama. Več o njenem delu na www.typo.si.

Po

To

Sr

Če

Pe

So

Ne

      
15
23
27
29
30
31
     
Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj