Na vsebino

Marketing, prodaja in čas kislih kumaric

Čas kislih kumaric seveda vpliva na marketinške in prodajne dejavnosti. Izkrositite ga v svoj prid. V obdobju, ko je poslovna dejavnost manj intenzivna, lahko podjetniki izkoristimo za nadgradnjo posla na različne načine.

Zdaj je tisti čas v letu, ko končno lahko realizirate vse marketinške dejavnosti za katere “nikoli ni bil pravi čas”.

>>> Se osredotočate samo na pridobivanje novih strank? Ne pozabite tudi na obstoječe. Ponudite posebne ugodnosti za vaše zveste stranke. To bo okrepilo njihovo zvestobo in spodbudilo ponovne nakupe.

>>> Izdelajte in delite izobraževalno vsebino, ki je povezana z vašo panogo. To lahko vključuje članke, blog objave, video vsebine ali webinarje. S tem boste pokaali svoje strokovno znanje in gradili zaupanje med svojo ciljno publiko.

>>> Če je primerno za vašo panogo - organizirajte manjši dogodek na prostem. To lahko vključuje piknike, delavnice, mreženje ali druge dejavnosti, ki privabljajo vaše stranke. S tem boste ustvarili edinstveno izkušnjo, ki povezuje vašo blagovno znamko z zabavo in sprostitvijo v poletnih mesecih.

Pomembno je biti kreativen in izkoristiti čas kislih kumaric za izvajanje marketinških in prodajnih strategij, ki bodo vplivale na dolgoročno rast vašega podjetja. Uporabite ta čas za pregled vašega poslovnega načrta in strategije. Vlagajte v svoje znanje in se udeležite seminarjev, ki so povezani s področjem vašega poslovanja.

Izkoristite ta čas za refleksijo, načrtovanje in delo na ključnih vidikih vašega posla, ki jih morda običajno zanemarjate med obdobji večje prodajne aktivnosti tekom leta. To vam bo pomagalo okrepiti konkurenčnost vašega podjetja in pripraviti teren za uspešno drugo polovico leta.

Ideje za poletno branje?
Veliko UPORABNIH INFORMACIJ boste našli na naših virtualnih knjižnjih policah: https://www.starkmat.si/uporabno/

Starkmat

Starkmat

Pozdravljeni. Mi smo Starkmat. Mateja, Tomaž in Sebastjan. Strokovnjaki za marketing, oblikovanje in spletne strani. Že od leta 2016 ima tudi Bela krajina svojo marketinško agencijo, ki skrbi za naročnike iz cele Slovenije. Osredotočeni smo na vaš uspeh in merljive rešitve. Zanima nas kdo ste, s čim se ukvarjate in kako vam lahko pomagamo dvigniti prodajo na višjo raven.
Lahko vam pomagamo pri postavitve spletne strani ali trgovine, oblikujemo e-katalog, postavimo profesionalen LinkedIn profil, izvedemo Facebook ali Google Ads kampanjo, optimiziramo obstoječo spletno stran ali pomagamo pri učinkoviti sejemski postavitvi. Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.
www.starkmat.si | [email protected] | 040 398 528 | fb: /agencijastarkmat | Linkedin: /starkmat"

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj