Na vsebino

Preprosti nasveti za izboljšanje vaše SEO optimizacije

Saj je odlično, da redno objavljate nove vsebine na spletni strani, AMPAK - vaš SEO lahko izboljšate tudi brez nenehnega objavljanja novih vsebin.

Da, prav ste prebrali.

Čeprav Google obožuje svežo vsebino, lahko obstoječa zastarela vsebina škoduje celotni učinkovitosti vaše spletne strani.

Zato je super ideja, da občasno pregledate vašo spletno stran in poiščete priložnosti za osvežitev obstoječih (pod)strani.

Tukaj je nekaj preprostih načinov, kako to storiti:

- Preverite, ali vaše ključne besede še vedno ustrezajo iskalnim zahtevam in trendom.
- Posodobite svoje naslove in podnaslove ter jih naredite bolj privlačne, jedrnate in v skladu z vsebino. Uporabite ključne besede v naslovih in podnaslovih, da bodo privabili več pozornosti iskalnikov.
- Preverite, ali so vaše slike ustrezno optimizirane glede velikosti in imena datotek. Uporabite opise slik z vključenimi ključnimi besedami.
- Preverite vse povezave na vaši spletni strani in poskrbite, da so delujoče in usmerjajo na relevantne strani.
- Dodajte nekaj zanimivega multimedijskega vsebinskega gradiva, da bo vaša stran bolj privlačna in deljiva.
- Uredite vaše besedilo na spletni strani, da izboljšate berljivost.
- Preverite vsebino na vaši spletni strani in poiščite zastarele informacije ali podatke, ki niso več relevantni ali aktualni. Posodobite te informacije z aktualnimi in koristnimi vsebinami.

S tem boste izboljšali vrednost vaše spletne strani za obiskovalce in iskalnike.

Naša ekipa vam lahko pomaga pregledati vašo spletno stran in narediti akcijski plan.
Na vaša vprašanja redno odgovarjamo tudi na [email protected].

Lahko pa se lotite sami. V pomoč vam je lahko uporabna vsebina našega zpisa o tem kako sploh začeti s SEO optimizacijo in kako se lotiti SEO optimizacije članka.


Starkmat

Starkmat

Pozdravljeni. Mi smo Starkmat. Mateja, Tomaž in Sebastjan. Strokovnjaki za marketing, oblikovanje in spletne strani. Že od leta 2016 ima tudi Bela krajina svojo marketinško agencijo, ki skrbi za naročnike iz cele Slovenije. Osredotočeni smo na vaš uspeh in merljive rešitve. Zanima nas kdo ste, s čim se ukvarjate in kako vam lahko pomagamo dvigniti prodajo na višjo raven.
Lahko vam pomagamo pri postavitve spletne strani ali trgovine, oblikujemo e-katalog, postavimo profesionalen LinkedIn profil, izvedemo Facebook ali Google Ads kampanjo, optimiziramo obstoječo spletno stran ali pomagamo pri učinkoviti sejemski postavitvi. Imate vprašanje za nas? Spoznajmo se.
www.starkmat.si | [email protected] | 040 398 528 | fb: /agencijastarkmat | Linkedin: /starkmat"

Odkrijte Belo krajino
Spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje uporabniške izkušnje in statistiko obiska. Več o piškotkih si lahko preberete tukaj